MENIU PRINCIPAL
Pagina de start Despre biodiesel Plantele oleaginoase Legislatie Servicii Regulament Bursa Contact
ACCES BURSA
OFERTE NOI
CUMPARARE GLICERINA REZIDUALA
Wanted Produse secundare (12.01.2017)
CRUDE DEGUMED RAPESEED OIL
For Sale Biodiesel (11.12.2016)
Cumpar ulei vegetal uzat
Wanted Ulei vegetal (09.04.2016)
Ulei In
For Sale Ulei vegetal (11.01.2016)
Achizitie BioDiesel (CDRO)
Exchange Biodiesel (10.01.2015)


 
= Ad with Photo
Servicii PDF Imprimare E-mail
Scris de Administrator   
vineri, 19 mai 2006

Bursa Biodiesel este un concept Mangus Sol. Functionarea bursei este asigurata de aceasta firma, cu scopul de a incuraja dezvoltarea unei comunitati de afaceri in domeniul biodieselului in Romania.

Bursa functioneaza neintrerupt, dupa un regulament propriu, inspirat din cel al portalelor de afaceri cu circuit controlat. Inscrierea in comunitatea de afaceri se considera acceptul Regulamentului de functionare.

Administratia Bursei asigura acces nelimitat membrilor inregistrati (proiect sustinut de Ageratec Romania si granturi nationale) la informatiile continute pe site pentru membrii cotizanti.

Bursa este un site bilingv international, promovat pe canalele de comunicatie web astfel incat vizibilitatea sa fie optima si sa fie listat in site-urile partenere similare din Europa. In cazul in care depuneti oferte pentru pietele exterioare, va rugam sa mentionati acest lucru printr-un e-mail la , pentru ca echipa de administrare sa traduca anuntul dvs. in limba engleza (in cazul in care anuntul este redactat in romana).

Utilizarea Bursei Biodiesel permite accesul la datele de contact ale ofertantilor si nu controleaza accesul la realizarea de contracte directe, eliminand necesitatea platii unui comision de intermediere.

Comunitatea de afaceri este construita pe baza increderii reciproce. Aportul fiecarui membru este decisiv in realizarea acestui deziderat. Echipa de administrare isi rezerva dreptul de a limita accesul la Bursa acelor utilizatori care plaseaza oferte fictive, induc in mod voit in eroare ceilalti participanti la bursa sau se dovedesc a fi inconsecventi.

Bursa Biodiesel are de asemenea o politica foarte stricta in ce priveste actiunile cu caracter de SPAM! Trimiterea prin e-mail a ofertelor nesolicitate sau utilizarea serviciilor de mesagerie /contacte in alte scopuri decat cel declarat de fondatori, se constituie intr-o actiune cu caracter de SPAM si atrage blocarea contului initiator si inscrierea coordonatelor sale in Lista neagra a Bursei.

Serviciul de baza pe care Bursa Biodiesel il ofera este rapiditatea in gasirea/plasarea ofertelor, intr-un climat de afaceri serios si co-interesat.

Actualizare: ( joi, 30 noiembrie 2006 )
 
NOUTATI IN DOMENIU
AGENDA PERSONALA
Accesul restrictionat la aceasta sectiune.
Autentificare obligatorie.
MEMBRI CONECTATI
Nici un utilizator online
CEAS / CALENDAR
 

Concept: Mangus 2006