MENIU PRINCIPAL
Pagina de start Despre biodiesel Plantele oleaginoase Legislatie Servicii Regulament Bursa Contact
ACCES BURSA
OFERTE NOI
CUMPARARE GLICERINA REZIDUALA
Wanted Produse secundare (12.01.2017)
CRUDE DEGUMED RAPESEED OIL
For Sale Biodiesel (11.12.2016)
Cumpar ulei vegetal uzat
Wanted Ulei vegetal (09.04.2016)
Ulei In
For Sale Ulei vegetal (11.01.2016)
Achizitie BioDiesel (CDRO)
Exchange Biodiesel (10.01.2015)


 
= Ad with Photo
Regulament Bursa PDF Imprimare E-mail
Scris de Administrator   
vineri, 02 iunie 2006
Bursa Biodiesel este un sistem electronic de tranzactionare a materiilor prime, instalatiilor, componentelor si produselor finite implicate in procesul de fabricatie a biodieselului. Aici se pot negocia de asemenea contracte ferme de livrare si se pot face pre-achizitii de culturi de plante tehnice, se pot contracta servicii de transport si stocare.
Bursa Biodiesel porneste de la necesitatea aparitiei si dezvoltarii unui nucleu de afaceri in jurul ideii de producere de biodiesel in Romania. Avand ca prim deziderat seriozitatea in afaceri, echipa de administrare a site-ului realizeaza selectia si evaluarea comportamentului membrilor, functie de opiniile celorlalti participanti la bursa. Ne rezervam dreptul de a exclude din randul utilizatorilor acele persoane care se dovedesc inconsecvente cu ofertele publicate pe site sau care actioneaza intr-un mod incompatibil cu standardele acestei comunitati de afaceri. Dorim prin aceasta sa instauram un climat de siguranta si incredere reciproca, in vederea fluidizarii tranzactiilor si diminuarii la minim a efortului depus de catre membri pentru evaluarea reciproca.
Bursa Biodiesel respecta securitatea informationala a membrilor inscrisi. Prin inscriere, membrii accepta ca datele lor vor fi publice pe site in cadrul listelor specializate. Membrii Bursei pot trimite mesaje celorlalti membri, insa nu au acces direct la adresa de e-mail a acestora decat dupa primirea unui raspuns sau dupa stabilirea unei conexiuni/relatii in cadrul Bursei. IN acest fel se doreste limitarea fenomenului SPAM.
Transmiterea de email-uri promotionale unui membru al Bursei fara cererea expresa a acestuia se considera SPAM. Repetarea unei astfel de actiuni, duce la anularea contului si inscrierea utilizatorului in "Lista neagra" a Bursei!
Bursa biodiesel este un portal destinat exclusiv tranzactiilor din aria de interes, orice anunturi cu caracter general, promotional, descriptiv, fiind restrictionate sau modificate pentru concordanta cu regulile site-ului.  
Site-ul Bursa Biodiesel este public si permite liberul acces membrilor inregistrati.
Statutul de membru ofera utilizatorului urmatoarele avantaje:
  1. - accesul la ariile site-ului, constituite din sectiunea de "bursa" si cea de "comunitate de afaceri". In sectiunea "Bursa", utilizatorul inregistrat poate avea acces la toate anunturile plasate de ceilalti membri si poate plasa propriile oferte. In sectiunea "Comunitate de afaceri" utilizatorii isi inscriu datele de contact si pot accesa datele de contact despre orice alt mambru al Bursei.
  1. - traducerea anunturilor destinate pietei externe din romana in engleza; site-ul nu functioneaza decat in aceste doua limbi.
Utilizatorii Mangus (www.mangus.ro) vor avea acces la sectiunile speciale ale BUrsei, pe masura ce acestea sunt dezvoltate pe baza proiectelor in derulare.
  1. - accesul la rating-ul utilizatorilor bursei, un instrument care este mentinut de echipa de administrare, cu rolul evaluarii gradului de incredere de care membrii se bucura in cadrul acestei comunitatii de afaceri
  1. - posibilitatea de a delega Bursa sa urmareasca evolutia unui serviciu/produs de interes si sa notifice aparitia ofertelor adecvate (facilitate in constructie)

Actualizare: ( marşi, 17 aprilie 2007 )
 
NOUTATI IN DOMENIU
AGENDA PERSONALA
Accesul restrictionat la aceasta sectiune.
Autentificare obligatorie.
MEMBRI CONECTATI
Nici un utilizator online
CEAS / CALENDAR
 

© Concept: Mangus 2006